Palvelut

Korjausrakentaminen, Uudis- ja saneerauskohteet

Olemme vahvoja korjausrakentamisen alalla, sillä meillä on laaja kokemus erilaisten korjausprojektien toteuttamisesta. Tarjoamme kattavat palvelut aina suunnittelusta ja valvonnasta toteutukseen asti.

Kattorakentaminen on yksi erikoisosaamisalueistamme, ja meillä on vankka kokemus erilaisten kattojen rakentamisesta ja korjaamisesta. Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaitoisen suunnittelun ja toteutuksen, jotta heidän kattorakenteensa olisi kestävä, toimiva ja tyylikäs.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia vesivahinkosaneerauspalveluja, jotka kattavat vahinkoalueen kartoituksen, kuivauksen, korjauksen ja palauttamisen alkuperäiseen kuntoon. Asiantunteva tiimimme varmistaa, että vesivahinkosaneeraukset toteutetaan tehokkaasti ja laadukkaasti asiakkaan tarpeet huomioiden.

Tarjoamme laadukkaita lattiasennuspalveluita, joissa huolehdimme lattiamateriaalien asennuksesta ammattitaitoisesti ja tarkasti. Olipa kyseessä parketin, laminaatin tai laatan asennus, varmistamme lopputuloksen kestävyyden ja viimeistellyn ulkonäön.

 
 

Tarjoamme monipuolisia levytyspalveluita, kuten seinien ja kattojen levytyksiä, ammattitaidolla ja huolellisuudella. Kokenut tiimimme varmistaa, että levytykset toteutetaan tarkasti ja laadukkaasti, luoden tasaisen ja siistin pinnan tilaan kuin tilaan.

 
 

Tarjoamme ammattitaitoiset listoituspalvelut, joilla viimeistelemme tilan ilmeen ja luomme siistiä yksityiskohtaa. Olipa kyse sitten katto-, seinä- tai lattialistoituksista, varmistamme tarkkuuden ja huolellisuuden jokaisessa asennusvaiheessa, jotta lopputulos on viimeistelty ja tyylikäs.

 
 

Tarjoamme laadukkaita valutöitä, kuten betonin valamista ja muottien asentamista, ammattitaitoisesti ja tarkasti. Kokenut tiimimme varmistaa, että valutöissä noudatetaan tarkkoja mittasuhteita ja että lopputulos on kestävä, tasainen ja korkealaatuinen.

Tarjoamme korkealaatuisia terassi- ja laiturirakentamisen palveluita, jotka luovat asiakkaillemme viihtyisiä ja kestäviä ulkotiloja. Ammattitaitoinen tiimimme suunnittelee ja toteuttaa terassit ja laiturit asiakkaan toiveiden mukaisesti, varmistaen niiden kestävyyden, turvallisuuden ja houkuttelevan ulkonäön.

 

Tarjoamme kevytpatioiden rakentamisen palveluita, jotka luovat asiakkaillemme viihtyisiä ulkotiloja ja rentoutumisalueita. Kevytpatioilla voidaan luoda monipuolisia ulkokokonaisuuksia, jotka yhdistävät käytännöllisyyden, esteettisyyden ja kestävyyden.

Tarjoamme ammattitaitoisia alakattoasennuspalveluita, jotka luovat tyylikkään ja toimivan sisätilan ilmeen. Asennamme erilaisia alakattoratkaisuja huolellisesti ja tarkasti, varmistaen niiden kestävyyden, akustiikan ja esteettisen viimeistelyn.

Tarjoamme luotettavia keittiö- ja vesikalusteasennuspalveluita, joissa huolehdimme ammattitaidolla niin keittiön kuin kylpyhuoneenkin kalusteiden asentamisesta. Varustamme tilat toimivilla ja laadukkailla vesikalusteilla sekä asennamme keittiöt siten, että ne täyttävät asiakkaidemme toiveet niin ulkonäöltään kuin toiminnallisuudeltaankin.

Rakennustyöt

Sähkötyöt

Tarjoamme laadukasta sähköalan palvelua, joka sisältää valaisin- ja pistorasia-asennukset, kodinkoneasennukset, kytkentätyöt sekä luvanvaraiset sähkötyöt. Noudatamme kaikissa palveluissamme viranomaismääräyksiä ja turvallisuusvaatimuksia, jotta asiakkaamme voivat olla varmoja sähköjärjestelmän toimivuudesta ja turvallisuudesta. 

Valaisinasennuksissa varmistamme, että valaisimet asennetaan turvallisesti ja toimivat moitteettomasti. Pistorasia-asennuksissa taas huolehdimme siitä, että sähköliitännät ovat turvallisia ja täyttävät viranomaismääräykset. Kodinkoneasennuksissa asennamme kodinkoneet paikalleen ja varmistamme, että sähköliitännät toimivat oikein ja ovat turvallisia.

Kytkentätyöt voivat sisältää esimerkiksi sähkökeskuksen uudelleen kytkennät tai erilaisten sähköjärjestelmien korjaamisen. Tämän lisäksi tarjoamme myös luvanvaraisten sähköasennusten palveluita, kuten uusien sähköjärjestelmien suunnittelua ja asennusta, sekä sähköasennusten huolto- ja korjauspalveluita.

Sähköjohto

Pintakäsittely

Pintakäsittely on tärkeä osa rakennusprojektia, oli kyseessä sitten uudis- tai saneerauskohteet. Tarjoamme ammattitaitoisia pintakäsittelypalveluita, jotka sisältävät laajan valikoiman erilaisia töitä, kuten kittaus- ja tasoitetyöt, tapetoinnit, hionnat, korjaus- ja paikkamaalaukset sekä kalusteiden entisöinnin.

Kittaus- ja tasoitetyöt ovat tärkeä osa pintaremonttia ja rakennusprojektia. Kittausaineilla ja tasoitteilla voidaan tasoittaa epätasaisuuksia ja saada seinät ja pinnat näyttämään siisteiltä ja tasaisilta. Laadukkaat kittaus- ja tasoitetyöt antavat pintamateriaalille kestävän pohjan, mikä vaikuttaa suoraan lopputuloksen laatuun ja kestävyyteen. Ammattitaitoiset ja huolelliset kittaus- ja tasoitetyöt takaavat kauniin ja tasaisen pintamateriaalin, joka kestää käytössä pitkään

Tapetointi on tehokas tapa uudistaa ja piristää kodin tai toimiston ilmettä. Tapetointityö vaatii huolellisuutta ja ammattitaitoa, jotta lopputulos on siisti ja kestävä. On tärkeää valita oikeanlainen tapetti ja liisteri sekä valmistella pinta huolellisesti ennen tapetointia. Hyvin tehty tapetointi kestää vuosia ja luo viihtyisän tunnelman tilaan.

 

Hionta on tärkeä osa monia erilaisia rakennusprojekteja, sillä se mahdollistaa pintamateriaalin tasaisen ja sileän lopputuloksen. Hionnan avulla voidaan myös poistaa vanhaa maalipintaa tai epätasaisuuksia pinnalta ennen uuden maalipinnan levittämistä. Hiontatöissä käytetään erilaisia työkaluja ja hiontamateriaaleja, jotka valitaan kohteen ja työn vaatimusten mukaan. Ammattitaitoinen hiontatöiden tekijä osaa valita oikeat työkalut ja materiaalit, ja tehdä hiontatyön tehokkaasti ja laadukkaasti.

Korjaus- ja paikkamaalaukset ovat tärkeä osa rakennusten huoltoa. Ne mahdollistavat paikallisten vaurioiden korjaamisen ilman koko pinnan uudelleen maalaamista. Korjaus- ja paikkamaalauksia voidaan tehdä eri materiaaleille, kuten puulle, metallille ja muoville, ja ne vaativat erilaisia työvälineitä ja maalimateriaaleja. Laadukas korjaus- ja paikkamaalaus on huomaamaton ja kestävä, jolloin korjattu pinta sulautuu saumattomasti ympäröivään pintaan.

Kalusteiden entisöinti on kestävä ja ekologinen tapa uudistaa vanhoja huonekaluja. Se voi säästää rahaa uusien huonekalujen ostamiselta ja samalla säilyttää perinteisiä käsityötaitoja. Entisöinti voi sisältää esimerkiksi puun hiontaa, maalaamista ja uusien kankaiden asettamista. Huonekalujen entisöinti on myös yksilöllinen tapa luoda uniikkeja sisustusratkaisuja.

Lattia

Maalaukset

Me tarjoamme maalauspalveluita sekä sisä- että ulkomaalauksissa, joilla voimme kunnostaa ja uudistaa erilaisia rakennuksia ja pintoja. Maalaustyöt ovat tärkeä osa rakennusprojektia, sillä ne antavat pinnalle suojan ja kauniin ulkonäön.

Sisämaalaukset ovat tärkeä osa kodin tai toimiston viimeistelyä ja niillä voidaan luoda erilaisia tunnelmia tiloihin. Laadukas sisämaalauksen lopputulos edellyttää huolellista suunnittelua, valmistelua ja maalaustyötä. Ennen maalausta on tärkeää puhdistaa pinnat ja suorittaa tarvittavat tasoitukset, jotta maalipinta on tasainen. Sisämaalauksen yhteydessä on myös mahdollista hyödyntää erilaisia pintakuvioita ja -efektejä, jotka luovat tilaan lisäulottuvuuksia ja mielenkiintoa.

Ulkomaalaus on tärkeä osa rakennusten kunnossapitoa ja suojaamista sääolosuhteilta. Käytettävän maalin valinta on tärkeä tekijä, sillä maalin on oltava kestävää ja sopivaa kyseiseen kohteeseen. Ulkomaalauksen lisäksi huolellinen pohjatyö, kuten pintojen pesut ja hionnat, on tärkeä osa onnistunutta lopputulosta. Ulkomaalauksen ammattilaisen avulla varmistetaan, että työ valmistuu tehokkaasti ja tarkasti sovitussa aikataulussa.

 
Maalaustyö

Ota yhteyttä

Lomakkeen avulla voit helposti ottaa meihin yhteyttä ja kertoa meille tarpeistasi. Voit kysyä meiltä lisätietoja palveluistamme tai pyytää tarjouksen juuri sinun tarpeisiisi sopivasta projektille. Jos haluat keskustella kanssamme suoraan, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.